Utbildning i att hantera publiceringsverktyget Contao

Om det nu är så lätt att hantera publiceringsverktyget CONTAO undrar du kanske varför jag erbjuder utbildningar i hanteringen.

Anledningen är enkel:

Jag vänder mig till professionella användare (d.v.s. företag och liknande) som själva inte vill testa sig fram tills man har hittat sitt sätt att jobba och hantera systemet.
Jag hjälper i stället användare som dig att snabbt komma in i hanteringen av publiceringsverktyget, så att du inte behöver utforska länge, utan direkt kan koncentrera dig på att lösa dina uppgifter för att nå dina mål.

Utbildningar enskilt eller i grupp

Jag erbjuder utbildningar i hanteringen av publiceringsverktyget CONTAO för enskilda anställda på ett företag eller för grupper, som t.ex. en hel avdelning.

Hos mig, på kontoret, kan jag ta emot upp till 4 personer samtidigt som samtidigt kan koppla upp sig på nätet via vårt Wifi-nät och logga in på hemsidan för att följa stegen i vår utbildning. Det förutsätter att ni har med er en egen bärbar dator.

Självklart genomför jag utbildningen hos dig som kund också. Antingen med enskilda användare eller i grupper.

Mitt mål är alltid att utbildningen ska vara så effektiv som möjligt för dig som kund. Det bästa resultatet uppnår vi om du genomgår utbildningen med din arbetsdator så att du "rör" dig i en känd "arbetsmiljö". Då blir du inte distraherad av en okänd dator och kommer lättare ihåg hur du skulle göra.

Är din arbetsdator en bärbar dator, kan utbildningen genomföras här hos mig på kontoret, annars rekommenderar jag att genomföra utbildningen på ditt kontor.

Superhjälte med datorn kommer att hjälpa dig

Support utöver själva utbildningen

Har du frågor efter utbildningen når du mig via telefon eller mejl så att du snabbt kan får svar.

För alla som har gått CONTAO-utbildningen hos mig har jag dessutom skapat ett inloggningsområde med handledningar kring hanteringen av publiceringsverktyget.

Har du inte jobbat med en viss uppgift på ett tag kan du logga in och kolla hur man gör istället för att slösa din tid och testa dig fram.

Eller har kanske ditt behov ökats och du vill göra saker som inte var aktuella då vi planerade utbildningen? Logga in då och kolla hur man gör.

Logga gärna in och kolla vilka informationer som finns utlagda.
Utbudet ökas ständigt.